+31 (0)76 524 44 44 info@lenaertsvoorvaart.nl

Logo Interlegal

 

Interlegal is één van de oudste legal networks die er bestaan. Er zijn meer dan 30 members over de hele wereld die allemaal goede onderlinge contacten hebben en zaken aan elkaar doorverwijzen. Zo kunnen wij u in het buitenland bedienen door ofwel een buitenlandse advocaat voor u in te schakelen die ons bijstaat met raad en daad, ofwel u en uw zaak door te verwijzen. 

 Interlegal

Interlegal organiseert twee maal per jaar bijeenkomsten waar de leden elkaar ontmoeten. Niet alleen interessant, ook nuttig en leerzaam. Ruud Voorvaart en Henk Lenaerts zijn beiden enige tijd voorzitter geweest van het netwerk en wij kunnnen ons beroepen op zeer goede contacten waar u van kunt profiteren. Zie ook: interlegal.org

Henk Lenaerts is lid van de Deutsch Niederlandische Rechtsanwaltverein DNRV. Daardoor (en door Interlegal) behandelen we regelmatig zaken uit Duitsland in Nederland. Henk Lenaerts en Ruud Voorvaart bezoeken ieder jaar bijeenkomsten van de Anwaltsverein in Keulen en Berlijn. Ook hebben we traditioneel veel contacten in België (Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent) die we goed onderhouden. Daar komen regelmatig mooie zaken uit voort.

Download Handouts

The state of Holland
Presented in Prague May 2012,
Interlegal meeting

Working in a law firm under 40 in Holland
Presented in Barcelona May 2014,
Interlegal meeting


Lenaerts Voorvaart Advocaten: "ALS U ONS TOCH NODIG HEEFT."